Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Schoonheidssalon Het Gras!

 

Prijzen 2020

Standaard behandeling 90 min. 

Behandeling bestaande uit: huidanalyse, reiniging aangepast aan huidtype, peeling, vapazone, verwijderen van comedone, milia en huidonzuiverheden, gezichtsmassage, masker, 24 uurs crème.

€41,50

Brilliant behandeling verrijkt met vitamine E 90 min.

Deze behandeling met vitamine E producten is speciaal voor de huid die om een intensievere verzorging vraagt. Deze voedende en beschermende behandeling zorgt ervoor dat de huid weer soepel, stevig en elastisch wordt. De vitamine E zorgt ervoor dat stuwingen in de huid worden opgeheven. Vandaar dat deze behandelingen vaak wordt toegepast bij een huid met teleangiëctasieën.

€47,00

Farorisan Fruitzuren gelaatsbehandeling 90 min.

Fruitzuren stimuleren de celvernieuwing. vertoont uw huid hier er daar wat (onderhuidse)verstoppingen of heeft uw huid een vale uitstraling, dan is een fruitzuren behandeling ideaal. Vooral na een winterperiode of wanneer u met hormoonproblemen te maken heeft is dit een doel treffende behandeling. Zeker wanneer u de behandeling thuis ondersteunt met de
farorisan 24 uur crème

€45,00

Active-age cel herstellende gelaatsbehandeling 90 min.

Een overgevoelige, reactieve huid heeft een speciale verzachtende behandeling nodig. Voelt uw huid trekkerig, branderig aan of vertoont uw huid een vlekkerige uiterlijk dan is deze behandeling geschikt voor u. In deze behandeling wordt gewerkt met een melkproteïne welke Huidbeschadigingen herstelt en de natuurlijke afweer van de huid versterkt.

€50,00

Quick ampul behandeling 30 min.

Wild u een snelle oppepper tussen de normale behandeling door, dan is een quick ampul behandeling de oplossing. In deze half uur durende behandeling wordt uw huid kort maar zeer intensief aangepakt met ampullen die geschikt zijn voor uw huidtype.

€26,00

Vitamine C lift-off behandeling 90 min.

In de spa vitamine C lift-off behandeling word gewerkt met een masker wat de huid compleet hydrateert. Dit masker wordt binnen een paar minuten een fijn rubber dat de huid op gaat spannen. Hierdoor werkt deze behandeling zeer liftend. Een behandeling met geweldig resultaat .

€52,00

Vitamine C gelaatsbehandeling 90 min.

Een behandeling die een intensief verzorgende en vitaliserende werking heeft op de huid. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid meer flexibiliteit en kracht krijgt. Verder werkt vitamine C nog meer dan vitamine E als beschermer tegen vrije radicalen. Deze behandeling geeft de huid een ware oppepper en hult deze in een frisse sensatie.

€49,00

Active age anti-veroudering behandeling 90 min.

Huideigen stoffen kunnen dieper in de verschillende huid lagen doordringen. In deze antie-verouderings behandeling word gewerkt met producten die ceramides bevatten. Deze ceramides zijn huid eigen stoffen, die van binnenuit de collageenvorming in de huid stimuleren. Collageen zorgt voor de versteviging van de huid. Een behandeling uitermate geschikt voor een rijpere en verslapte huid.

€49,00

Faromatique behandeling 90 min.

Met de faromatique behandeling stelt Henriëtte faroche de gehele kracht van planten in dienst van de schoonheid van de huid. In deze behandeling wordt gewerkt met 100% puur natuurlijke essentiële oliën. Deze essentiële oliën dringen door tot in de bloedbaan. Hierdoor is deze behandeling zeer intensief en doeltreffend voor de meeste huidtypen.

€53,00

Tevens verkrijgbaar cadeaubonnen in elk gewenst bedrag.

 

 

Overige gezichtsbehandelingen

Wenkbrauwen epileren

€ 9,00

Wimpers of wenkbrauwen verven

€ 10,00

Idem tijdens een gezichtsbehandeling

€ 7,00

Wimpers en wenkbrauwen verven

€ 18,00

Idem tijdens een gezichtsbehandeling

€ 15,00

Harsen bovenlip

€ 8,50

Harsen kin

€9,00

Harsen bovenlip en kin

€ 14,00

Harsen gezicht

€ 12,00

Harsbehandelingen

Harsen onderbenen of bovenbenen

€ 19,00

Harsen onderbenen en bovenbenen

€ 29,00

Harsen armen

€ 17,50

Harsen bikinilijn

€ 13,00

Harsen oksels

€ 13,00

Massages

Gezichtsmassage                                                                                                                                                         € 19,50

 

 

 

 

SCHOONHEIDSSALON

HET GRAS

 Houtensewetering 15

Houten

06-1445 2595

info@salonhetgras.nl